Leiding renovaties - Kullmann

Go to content

Main menu:

Onze service

Renovatie van defecte en bewortelde rioolbuizen zonder graafwerk met behulp van het Point-Liner®-systeem.


Heeft u problemen met gebroken of bewortelde rioolbuizen? Nu is er de oplossing voor reparatie in een gesloten constructie, d.w.z. zonder grondwerken. Met het Point-Liner®-systeem kunnen rioolbuizen van binnenuit veilig en permanent worden gerenoveerd. Het Point-Liner®-systeem bestaat al meer dan 20 jaar, heeft topmerken ontvangen van de Stiftung Warentest des IKT en wordt al in veel landen gebruikt, zoals Duitsland, Zwitserland, Zweden, Australië, enz. Nu ook op Gran Canaria.

POINT LINER

Leidingrenovatie met behulp van het Point-Liner®-systeem stelt hoge eisen aan het uitvoerende bedrijf en zijn specialisten, zowel economisch als ecologisch. Niet alleen getrainde kennis en ervaring, maar ook innovatieve technologieën en gekwalificeerde materialen zijn nodig om op efficiënte wijze hoogwaardige en langdurige reparaties uit te voeren. Conventionele maatregelen en open constructiewerk (open breken van terrassen of woonkamers) zijn lastig voor u en uw bewoners - om nog maar te zwijgen over de kosten.
Met het Point-Liner®-systeem kan enkelvoudige en meervoudige punktueele schade van DN 100 - DN 200 eenvoudig, veilig en permanent worden gerepareerd. Alle benodigde systeemcomponenten zijn op elkaar afgestemd en garanderen een kwalitatief hoogstaand resultaat. De Point-Liner® word gekalibreerd met een tv-kanaalcamera.
In samenwerking met de uitvoerende Point-Liner®-systeempartner ARDO-Kanaltechnik (ervaren en gecertificeerd voor 20 jaar) voeren we sleufloze riool- en leidingrenovaties uit op Gran Canaria.

Mogelijke toepassingen van het Point-Liner®-systeem:
- Wortelingroei
- Pijpbreuken en lichaamsvorming
- Scheurvorming
- Lekken
- Manchetverschuivingen en nog veel meer.


De Point-Liner®, bestaande uit hoogwaardige polyurethaanhars (Multi PL®-hars) en PL®-glasvezellaminaat, wordt op de te herstellen punten met behulp van de zogenaamde PL® Flexpacker in de buis geplaatst en met luchtdruk tegen de buiswand gedrukt , Na de gespecificeerde uithardingstijd wordt de PL® Flexpacker van de lijn verwijderd. De leiding kan onmiddellijk weer worden gebruikt. De Point-Liner® is een zelfdragende buis en heeft een geldige DIBT-goedkeuring. Het Point-Liner®-systeem heeft ook een goedkeuring voor drinkwater (BRD).
Onze tip:

aangezien de ervaring heeft geleerd dat de toestand van de rioolbuizen op Gran Canaria soms defect is, raden we u aan uw rioolbuizen te controleren met een tv-camera om mogelijke schade in een vroeg stadium te identificeren.


 
| | | | | General Site Map
Back to content | Back to main menu